Maria Shop
Acum este 10 Sep 2010 18:46

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ] 

Care va placeeeee?
Chestionarul s-a închis pe data de 15 Sep 2009 12:24
1. Diana Despina (Dyanne) - Elegant white pearls 7%  7%  [ 28 ]
2. Lorybalan 7%  7%  [ 29 ]
3. Issa - perseids 6%  6%  [ 23 ]
4. Bijuoxdemonange - Back to life 16%  16%  [ 62 ]
5. Nati - Purple temptation 15%  15%  [ 58 ]
6. aaalina - Oaza 8%  8%  [ 33 ]
7. Chrissart - Pisica alba, pisica neagra 12%  12%  [ 48 ]
8. Maria Lataretu - colier in stil african 5%  5%  [ 22 ]
9. cri_pufos - Rafinamentul aramiu al toamnei 9%  9%  [ 35 ]
10. lucrammargele - colier..."aruncat in batalie" 9%  9%  [ 35 ]
Voturi totale : 373
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Chestionar 1 - VOTATI!
MesajScris: 14 Sep 2009 12:24 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Sinaia
Votati bijuteria favorita aici!
Am tot gandit o metoda care sa faca imposibila fraudarea, sau macar sa faca ceva mai mica aceasta posibilitate. Cum pana si site-uri teribil de protejate din lumea asta pot fi sparte, am decis, desi stiu ca e o metoda greoaie, ca singurele persoane care pot vota sa fie utilizatorii inregistrati. Astfel, pot avea control asupa persoanelor care voteaza, fiindca pot vedea IP-ul membrului votant. Orice IP care este ciudatel (nu poate fi localizat, IP-uri multiple din SUA, etc) va descalifica fara drept de apel participantul. Asa incat, oricine doreste sa ajute un concurent, este rugat sa o faca in mod corect, fiindca altfel il poate ajuta sa iasa din concurs. Am decis ca toate concurentele sa ramana in concurs, sa o luam de la zero, cu exceptia pozitie 5 care a cerut explicit excluderea, dar care va fi inscrisa indata ce va cere, la fel de explicit, includerea intre candidati.
Deci...bafta tuturor!

Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

Subiectul mesajului: Re: Chestionar 1 - VOTATI!
MesajScris: 20 Sep 2009 01:42 
Vizitator scrie:
Votez ptr Alina Maria, bijuteria nr 8

:P

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:19 
mi se pare ca in dimineata asta niste voturi au sarit "off the charts" brusc..pe de alta parte poate doar mie mi se pare ciudat..pacat de persoanele pentru care se voteaza corect...

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:24 
Neconectat
Site Admin

Nu numai tie ti se pare ciudat. Asa incat, din pricina fraudelor, o sa schimbam de maine, din mers, regulamentul. Si vom reseta rezultatele.

Sus

MesajScris: 21 Sep 2009 22:04 
Neconectat

Locaţie: botosani
Mariashop scrie:
Votati bijuteria favorita aici!
Am tot gandit o metoda care sa faca imposibila fraudarea, sau macar sa faca ceva mai mica aceasta posibilitate. Cum pana si site-uri teribil de protejate din lumea asta pot fi sparte, am decis, desi stiu ca e o metoda greoaie, ca singurele persoane care pot vota sa fie utilizatorii inregistrati. Astfel, pot avea control asupa persoanelor care voteaza, fiindca pot vedea IP-ul membrului votant. Orice IP care este ciudatel (nu poate fi localizat, IP-uri multiple din SUA, etc) va descalifica fara drept de apel participantul. Asa incat, oricine doreste sa ajute un concurent, este rugat sa o faca in mod corect, fiindca altfel il poate ajuta sa iasa din concurs. Am decis ca toate concurentele sa ramana in concurs, sa o luam de la zero, cu exceptia pozitie 5 care a cerut explicit excluderea, dar care va fi inscrisa indata ce va cere, la fel de explicit, includerea intre candidati.
Deci...bafta tuturor!

si acum cum votam?

Sus

MesajScris: 22 Sep 2009 10:51 
Neconectat

Locaţie: bucuresti
nu ati vrea sa puneti pozele participante frumos grupate aici?..... e destul de dificil sa le cauti in alt topic, pe diverse pagini, sa uiti care la ce numar e si apoi sa ajungi aici sa votezi. cel putin mie asa mi se pare :D

Sus

MesajScris: 22 Sep 2009 13:15 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Zmotocel, nu e o idee rea deloc! Chiar ar fi mult mai usor! si mai util

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:15 
Neconectat

Locaţie: Snagov
zmotocel scrie:
nu ati vrea sa puneti pozele participante frumos grupate aici?..... e destul de dificil sa le cauti in alt topic, pe diverse pagini, sa uiti care la ce numar e si apoi sa ajungi aici sa votezi. cel putin mie asa mi se pare :D

si in ordine.. adica #1 #2 ... sa nu se incurca lumea :)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:27 
Neconectat
Site Admin

Fetele...sa nu va suparati pe mine, pun premiul la bataie si am mai si muncit, pe ici, pe colea pentru posturile care erau suferinde. Va rog sa ma intelegeti ca timpul meu este extrem de scurt si ca ceea ce spuneti voi inseamna salvarea pozelor de aici, uploaderea lor in photobucket, de catre mine, apoi postarea aici...chiar dureaza ceva si...nu prea ma ajuta timpul, mai ales ca o sa plec curand si mai am lute de facut inainte de plecare.

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:37 
Neconectat

Eu ma gandeam sa isi puna fiecare pozele si poveastea aici...a.dica nu sa o faceti dumneavoastra!

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:42 
Neconectat
Site Admin

Pai, dupa cum vezi, se intampla urmatoarea chestie: se gaseste cineva care mai are ceva de zis, mai trage un post, doua, se vor intercala intre ce postati voi, plus ca trebuie sa aveti rabdare ca fiecare sa puna, in ordine poza, povestea, etc. O concurenta poate se agita si pune repede, alta poate ca n-are vreme si se misca mai greu. Deci...

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:47 
Neconectat

Mariashop scrie:
Fetele...sa nu va suparati pe mine, pun premiul la bataie si am mai si muncit, pe ici, pe colea pentru posturile care erau suferinde. Va rog sa ma intelegeti ca timpul meu este extrem de scurt si ca ceea ce spuneti voi inseamna salvarea pozelor de aici, uploaderea lor in photobucket, de catre mine, apoi postarea aici...chiar dureaza ceva si...nu prea ma ajuta timpul, mai ales ca o sa plec curand si mai am lute de facut inainte de plecare.

Daca vreti pun eu pozele?
am o gramada de timp si mi-ar face placere sa va ajut.

Apropo.. varamiu din australia ar vrea sa ma voteze.. e vreo o problema ca ip=il este din australia?

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 20:50 
Neconectat
Site Admin

Pai la tine stiu acum de unde esti si daca sunt mai multe IP-uri din Austraila, voi sti de unde vin. Si vor fi IP-uri care nu intra in categoria celor ascunse, deci se pun la socoteala. Problema la noi a fost de la IP-uri...sa le zicem false.

Sus

MesajScris: 23 Sep 2009 21:05 
Neconectat

Mariashop scrie:
Pai la tine stiu acum de unde esti si daca sunt mai multe IP-uri din Austraila, voi sti de unde vin. Si vor fi IP-uri care nu intra in categoria celor ascunse, deci se pun la socoteala. Problema la noi a fost de la IP-uri...sa le zicem false.

ahh ok f bine, si fratemiu a vrut sa voteze dar nu lam lasat .. ca si el si gagicasa are celasi ip ca mine ;)) .. nu vroiam sa fiu descalificata..

ori cum.. va suparati daca pun eu pozele cu descrile si povestile lu fete... ?? chiar mi-ar face i placere :)

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 01:15 
Neconectat
Site Admin

Nu, sigur ca nu ma supar. Chiar iti multumesc frumos. dar te rog frumos sa salvezi exact pozele de aici, de pe forum, ca sa nu fie poze foarte mari, cum sunt unele pe blogurile originale. Multumesc inca o data!

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 07:21 
Neconectat

1. Diana Despina (Dyanne) - Elegant white pearls

Se pare ca sunt prima participanta la acest concurs. :)

Produsul cu care particip este un set compus dintr-o bratara si o pereche de cercei. Cerceii sunt cu tortita de argint 925 si au o lungime de aproximativ 2 cm. Bratara este montata pe sarma siliconata transparenta si contine perle albe de 8 mm, biconice transparente de 4 mm si margelute albe de nisip de 2 mm.

Prietena mea urma sa se casatoreasca si povestindu-mi despre pregatirile de nunta, mi-a marturisit ca ii este foarte greu sa gaseasca un set elegant si finut din perlute care sa fie compus doar din bratara si cercei, care trebuia sa fie neaparat din argint, datorita sensibilitatii pe care o are cand poarta cercei tip gablonturi.

Nu o interesa sa cumpere si colier, deoarece croiul rochiei nu ii permitea purtarea lui, fiind un model cu umerii goi si decolteul pana la baza gatului. In conditiile acestea, m-am gandit sa-i fac o surpriza cat mai curand si sa-i creez un model deosebit.

Pentru ca margelitul este o pasiune de a mea de ceva vreme, am avut produsele potrivite pentru aceasta surpriza. Partea mai dificila a fost gasirea modelului de bratara care sa contina aceste perlute albe. Nu voiam sa fie o simpla insiruirea a lor pe ata, ci sa fie un model aparte, care sa aiba tinuta pe mana, sa fie atat finut, cat si suficient de evident incat sa fie vizibil de la distanta si in pozele de nunta.

In momentul in care am vazut pe net un model asemanator, dar din biconice si in alta combinatie de margele si culori, am stiut ca este modelul pe care mi-l doream. Cerceii au venit ca o prelungire naturala a acestui model de bratara.

Nu mai are rost sa spun cat de incantata a fost de acest set si ca i s-a potrivit la fix. Pe viitor il va putea purta la orice rochie de ocazie si la orice culoare.

In concluzie, nu mai spun decat atat: "Votati acest set"! :)

Imagine

-------------------------------------------------------------------------

2. Lorybalan

cum sa nu ne placa premiul, doar ca nu stiu ce sa aleg.

sunt incepatoare in ale margelitului , si imi doream o bratara, sa fie eleganta dar lata. multa vreme nu am stiut exact cum ar trebui sa arate dar, am vazut modelul la o persoana cu experienta in margelit si am rugato sa imi dea schema. cam asa a "luat viata" aceasta creatie a mea , pentru mine.

Imagine

sper sa va placa si voua pe cat mi-a placut mie si sa votati

---------------------------------------------------------------------------------

#3 ISSA - perseids

m ales intr-un final acest colier...pt. ca are si o poveste
colierul se numeste''perseids'' si am fost inspirata de curentul Perseidelor,suparata fiind ca am ratat ploaia de stele din 12 spre 13 august :(
materiale folosite:-fetru bordo
-accesorii metalice argint tibetan
-perle sticla 12cm
margelute sticla
-lant argintiu

Imagine
Imagine

-----------------------------------------------------------------------------

4. Bijuoxdemonange - Back to life

In sfarsit am reusit sa ma hotarasc ce piesa ma reprezinta! Nu mi-a fost deloc usor, sunt atatea care imi plac si care spun atatea despre mine! Initial am vrut sa aleg un colier, negru cu mov, insa, pe cat de minunat era, parca omitea anumite aspecte ce ma caracterizeaza! Si chiar importante! M-am maii gandit si la altele, la o piesa din colectia curcubeu, la o gargarita ssimpla dar jucausa, la un fluturas vesel si colorat! Insa parca nimic nu ma reprezinta mai mult decat una dintre ultimele mele creatii: bratara Back to life!
De ce ma reprezinta si de ce imi poate reprezenta cu succes munca? Pai sa va povestesc:

* in primul rand este confectionata in intregime din sute de margelute mici de nisip. De ce e important? Pentru ca margelutele de nisip pur si simplu m-au fascinat in urma cu aproape un an cand mi-am (re)descoperit pasiunea pentru bijuterii, margele, frumos si culoare, imaginatie si joaca! (Si spun redescoperit, pentru ca inca de mica visam sa ajung designer de bijuterii (pretioase) si imi faceam schite pentru atunci cand voi avea propriul atelier :p ) Nu puteam decat sa ma minunez si sa ma indragostesc de multele minuni ce se pot crea din aceste mici margelute!

*apoi, imi dezvaluie firea jucausa si vesela: pur si simplu m-am jucat cu margelutele, cu culorile, cu formele! Imi place sa imbin, sa combin, sa asortez, sa visez, sa construiesc, sa ma joc, sa-mi imaginez! Sunt ca un copil uneori care la fiecare pas pe care-l face este plin de curaj dar si de curiozitate asupra a ceea ce va gasi, va dezvalui, va crea! Din joaca descopar lumea, in esenta ei: plina de iubire, de visare, de spiritualitate, de lumina, de viata, de mister si nemarginire, pace si speranta, creatie !

* Fiecare culoare are semnificaria ei pentru mine, culorile nu sunt alese chiar la intamplare! De altfel sunt si culorile preferate!
-verdele il asociez cu iubirea(in sensul ei cel mai profund si pur, acea iubire datatoare de viata), cu viata si pacea, linistea si siguranta!
-albastrul il asociez cu visarea, cu misterul si nemarginirea, cu profunzimea lucrurilor dar si cu speranta, serenitatea, idealul!
-galbenul este culoarea soarelui, a veseliei, a fericirii. O asociez cu lumina si caldura!
-movul -in cazul de fata nuanta de lila- il asociez cu spiritualitatea, creatia si unitatea, ca un fir ce se afla in toate si le leaga unele de altele!

*Designul spune iar multe: sunt patru randuri legate unele de altele printr-un fir serpuit, amintind de cele patru planuri principale ale vietii: fizic, psihoemotional, spiritual si energetic, unite intre ele intr-un tot unitar prin acel suflu, acel mister nedezvaluit inca intrutotul!

*si nu in ultimul rand este vorba de complexitatea personalitatii mele, a gandirii si a trairilor mele! Nimic nu este simplu pentru mine, totul are ceva dincolo de aparente, semnificatii ascunse, vise si idealuri!

Imagine

Imagine

Ca o incheiere, vreau sa va spun cum am ajuns la aceasta creatie: initial am inceput un colier in aceste nuante. Colierul, culorile, combinatia, designul, tot il visasem oarecum intr-o noapte, mi l-am imaginat in fiecare detaliu! (Puteti vedea un pic din el intr-una din imagini, alaturi de camasa cu care se potriveste de minune! ) Cum spuneam, l-am inceput, insa nu am reusit sa il termin inca, necesitand foarte mult timp, rabdare si materiale! In schimb, am creat aceasta bratara pentru a-l completa! Ideea mi-a venit cand am vrut sa invat o noua tehnica si trebuia sa imi aleg materialele cu care sa lucrez! Bratara il completeaza perfect!

Iar numele,Back to life, se refera la faptul ca o perioada cam lunguta am creat foarte putin, am avut o perioada in care imi cam pierdusem speranta, eram dezamagita, intrasem intr-o oarecare depresie gandindu-ma ca nu voi putea sa imi realizez visul. Iar aceasta creatie a venit tocmai ca o revenire la viata, o recapatare a sperantei si a visului! Ca orice vis maret, nu e deloc usor sa il atingi! Piedici sunt la tot pasul, iar eu nu fac exceptie! Dar cum unul din principiile dupa care ma ghidez este: daca toate iti merg bine, usor si repede , sigur nu esti pe drumul cel bun!, nu pot face altceva decat sa merg mai departe!
---------------------------------------------------------------------------------

5. Nati -
PURPLE TEMPTATION

Ma scuzati ca nu scriu correct, sunt defapt din australia, mama si tata find romani. limba mea nativa este engleza si de aia scriu asa prost in romana.

Va multumesc pentru intelegere.

Acum, inspiratia pentru cercei pur si simplu mi-a venit ideia. Ma uitam la tv, nu mai stiu ce show, si din senin mi-a venit ideia, toata ziua ma-m uitat la modele de cercei, ca vroiam sa fac o pereche speciali pentru concurs dar ceva diferit, si pana la urma mi-a venit ideia pur si simplu fara sa stau sa ma gandesc. repede am luat un pix si o hartie si i-am desenat.
Cerceii sunt facuti din sarma montaj 1mm + 0.6 mm cu ata metalizata si lant. A durat cam 2-3 zile sa ii fac, Sunt cei mai complicat cercei care i-am creat pana acum dar ma bucur f tare la cum au iesit si sper sa va placa si voua atat cat imi plac si mie.

Nu sunt eu in poze, este Cumnatica mea buna si draguta :D :*

Imagine

Imagine

Imagine

#6 Alina - Colierul "Oaza"
[/color]

Bine v-am gasit!

As vrea sa particip si eu la concurs. Pentru ca sunt la inceput de drum si nu am foarte multe bijucele facute de mine, mi-a fost usor sa fac alegerea.

Am ales acest colier pentru ca am tinut mult la el si pentru ca a avut o "soarta" cam ciudata. L-am pierdut... M-am consolat cu ideea ca l-a gasit o domnita draguta si-mi poarta cu placere creatia.
Si cine stie... poate acest colier ma va ajuta sa castig in acest concurs...

Colierul "Oaza"
...O oaza in mijlocul desertului. Ciripitul pasarilor si murmurul apelor...

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Am folosit margele din sticla, accesorii metalice de culoarea bronzului, pietricelele ochi de pisica, cristale biconice din sticla, margele-nisip.

Sper sa va placa colierul meu!

--------------------------------------------------------------------------------------

7. Chrissart - Pisica alba, pisica neagra

Fiind o cinefila inraita, m-a inspirat un regizor celebru si un film la fel de celebru: Pisica alba, pisica neagra - Emir Kusturica. O comedie nebuna, nebuna, nebuna! Incurcaturi, casatorii aranjate, jafuri, rapiri, o nunta si o inmormantare in acelasi timp, momente extrem de haioase; desi totul pare un talmes-balmes, povestea este bine inchegata si bine regizata.

Margelutele mele sunt destinate unor persoane vesele si pline de viata. Modelate din lut si pictate manual; insirate pe panglica de organza neagra.

Imagine

Imagine

http://www.margelute.info

------------------------------------------------------------------------------------

8. Maria Lataretu - colier in stil african

De mica am fost fascinata de culori, materiale, sunete si de cultura africana.Abia mai tarziu am inceput sa o descopar. Probabil ca in alta viata am trait acolo. :)
M-am hotarat sa particip la concurs cu o piesa..creatie proprie...un colier in stil african ..senzual..simplu..care te imbraca prin simpla lui purtare.
Compus din margelute de lemn maro, combinate cu margelutele de nisip albastru baby blue. Poate fi purtat cu o rochie alba lunga diafana la o plimbare pe malul marii.La fel de bine se potriveste cu alte articole vestimentare in nuante de maro. Piesa cu care particip la concurs ma defineste pe deplin...simpla, misterioasa, plina de intelesuri si profunzime.
Daca va place creatia mea acordati-mi votul vostru!
Succes tuturor participantilor si fie ca cel mai creativ sa castige!

http://pamukajewelry.daportfolio.com/

Imagine

Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------

9. cri_pufos - Rafinamentul aramiu al toamnei

Pai fetelor atunci ma inscriu si eu in concurs....

Inspiratia acestui colier mi-a venit gandindu-ma la toamna, imi plac foarte mult culorile aramii, verde, crem si am zis sa le combin sa vedem ce iese.Initial cand m-am apucat nu ma gandeam ca o sa arate asa...., am lucrat ceva la el si l-am pus intr-un colt....dupa o luna de zile m-am reapucat de lucru si a iesit acest minunat colier....

L-am numit "Rafinamentul aramiu al toamnei"

Imagine

Imagine

-------------------------------------------------------------------------------------

10. lucrammargele - colier..."aruncat in batalie"

Iata cum intru eu in concurs:
Sunt nascuta toamna si orice are legatura cu acest anotimp are rezonante puternice in sufletul meu. Acest lucru este vizibil in tot ce fac, deci si in bijuteriile pe care le realizez cu mult drag. Cand am inceput acest colier m-am gandit la culorile fenomenale ale padurilor de la munte in acest anotimp cu tonuri de galben, ruginiu, maroniu amestecat cu verde incapatanat. Si asa m-am trezit punand pe masa de lucru margele de nisip de culoarea coniacului, galbene, maro pamantiu si margele de sticla in tonuri de galben-verde. Poate altii fac lucruri si mai minunate, dar fiecare pune in creatia sa putin din sufletul sau, din bucuriile sau nostalgiile sale... Iata colierul pe care "il arunc in batalie"

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

-----------------------------------------------------------------------------------

Daca e vreo o problema, spuneti si voi rezolva :) sper ca am pus pe toata lumea correct.

Ultima oară modificat de Nati pe 25 Sep 2009 09:27, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 11:47 
Neconectat

Multumim Nati!

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 11:58 
Neconectat

npc :) a fost placerea mea...

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 12:00 
Neconectat

Locaţie: botosani
multumim, dar descrierile sunt cam incurcate. la bratara mea e alta descriere a colierului de sus, iar ce am zis eu e la alta creatie :cry:

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 12:09 
Neconectat

lorybalan scrie:
multumim, dar descrierile sunt cam incurcate. la bratara mea e alta descriere a colierului de sus, iar ce am zis eu e la alta creatie :cry:

mam gandit ca fac asa... zi care creatie?

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 12:12 
Neconectat

asa?

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 12:41 
Neconectat

Acum e bine :p

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 14:37 
Neconectat

wow am 11... cand am plecat de acasa aveam 8 :D hehe ... app am facut niste cercei noi, fratemiu tipa ca trb sa ii pun pe astea :)) sunt f ciudati ori cum..

pare rau daca cineva vrea sa vb dar nu prea am timp azi sa stau la calc... trb sa fac curetenie in camera :D :* pup bafta la toate fetele in continuare!

Sus

MesajScris: 24 Sep 2009 21:40 
Neconectat

Ce zapacita sunt, acum am realizat ca la povestea mea mai era ceva de copiat aici, la sfarsit...:D si anume:

Cod:
Ca o incheiere, vreau sa va spun [b]cum am ajuns la aceasta creatie[/b]: initial am inceput un colier in aceste nuante. Colierul, culorile, combinatia, designul, tot il visasem oarecum intr-o noapte, mi l-am imaginat in fiecare detaliu! (Puteti vedea un pic din el intr-una din imagini, alaturi de camasa cu care se potriveste de minune! ) Cum spuneam, l-am inceput, insa nu am reusit sa il termin inca, necesitand foarte mult timp, rabdare si materiale! In schimb, am creat aceasta bratara pentru a-l completa! Ideea mi-a venit cand am vrut sa invat o noua tehnica si trebuia sa imi aleg materialele cu care sa lucrez! Bratara il completeaza perfect!

Iar [b]numele[/b],[b]Back to life[/b], se refera la faptul ca o perioada cam lunguta am creat foarte putin, am avut o perioada in care imi cam pierdusem speranta, eram dezamagita, intrasem intr-o oarecare depresie gandindu-ma ca nu voi putea sa imi realizez visul. Iar aceasta creatie a venit tocmai ca o revenire la viata, o recapatare a sperantei si a visului! Ca orice vis maret, nu e deloc usor sa il atingi! Piedici sunt la tot pasul, iar eu nu fac exceptie! Dar cum unul din principiile dupa care ma ghidez este: [i][b]daca toate iti merg bine, usor si repede , sigur nu esti pe drumul cel bun![/b][/i], nu pot face altceva decat sa merg mai departe!

Sus

MesajScris: 25 Sep 2009 08:45 
Neconectat

Sus

MesajScris: 25 Sep 2009 09:43 
Neconectat

Merci mult Nati!

Sus

MesajScris: 25 Sep 2009 10:10 
Neconectat

bijouxdemonange scrie:
Merci mult Nati!

Npc :)

Sus

MesajScris: 25 Sep 2009 11:03 
Neconectat

Votez pt : 7. Chrissart - Pisica alba, pisica neagra

Sus

MesajScris: 25 Sep 2009 11:40 
Neconectat

Mai mai mai plictiseala pe capul meu!

Sus

MesajScris: 26 Sep 2009 15:52 
Neconectat

Sus

MesajScris: 27 Sep 2009 21:49 
Neconectat

votez pentru 5

Sus

MesajScris: 29 Sep 2009 18:00 
Neconectat

BUNA ZIUA!

Felicit,toate creatiile de pe acasta pagina,sunt foarte frumoase si sunt sigura ca au necesitat,ore bune de munca.

Am votat creatia nr,7,cea a lui Chrissart---pisica alba,pisica neagra.

Sus

MesajScris: 08 Oct 2009 21:20 
Neconectat

toate creatiile sunt frumoase felicitari

eu votez nr. 7

Sus

MesajScris: 08 Oct 2009 21:25 
Neconectat
Site Admin

Multumim frumos. Si sper ca, daca prietenele v-au determinat sa va faceti cont pe aici, veti mai reveni din cand in cand.

Sus

MesajScris: 08 Oct 2009 21:51 
Neconectat

Locaţie: timisoara
acum am obs. si eu ca aici se voteaza! :oops:
am fost plecata in concediu si nu am obs. rubrica...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ] 

Ora este UTC + 3