Maria Shop
Acum este 10 Sep 2010 19:42

Ora este UTC + 3

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 253 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CONCURS MARE, mare concurs!
MesajScris: 19 Sep 2009 00:19 
Neconectat

Locaţie: botosani
foarte frumos ce a-ti spus dna maria. felicitari pentru cum ganditi si actionati.
am o alta intrebare: premiul e un week end pentru doua persoane, asta inseamna ca vor fi 2 castigatori? eu ma gandeam ca ar fi tare sa alegeti dvs 1 castigator si 1 castigator prin voturi. sper sa nu deranjez cu opiniile mele

Sus
 Profil Trimiteţi mesaj privat  

MesajScris: 19 Sep 2009 00:29 
Neconectat

Locaţie: Constanta
Maria Lataretu, foarte frumos colier! E pe gustul meu. Ador totul ce are parfum oriental, etno, afro. Si combinatia de culori e una dintre preferatele mele!
Succes!

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 00:54 
Neconectat
Site Admin

Locaţie: Sinaia
dar nu uitati sa si votati bijuteria preferata aici: viewtopic.php?f=28&t=263

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 01:48 
Neconectat

Locaţie: Timisoara
lorybalan scrie:
(...)
am o alta intrebare: premiul e un week end pentru doua persoane, asta inseamna ca vor fi 2 castigatori? eu ma gandeam ca ar fi tare sa alegeti dvs 1 castigator si 1 castigator prin voturi. sper sa nu deranjez cu opiniile mele

weekendul pentru 2 persoane se refera la faptul ca persoana castigatoare va petrece acel weekend cu cine va dori....asa, ca la nunta...te duci cu cine vrei. :)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 09:01 
Neconectat

ce concurs fain....din pacate am ajuns prea tarziu......mult prea tarziu....da deh
Succes fetelor, o sa votez si eu preferata

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 11:33 
Neconectat
Site Admin

dyanne scrie:
lorybalan scrie:
(...)

weekendul pentru 2 persoane se refera la faptul ca persoana castigatoare va petrece acel weekend cu cine va dori....asa, ca la nunta...te duci cu cine vrei. :)

Exact. Ar fi cam monoton sa oblig castigatoarea sa vina singura la Sinaia. Asa, ia cu ea pe cine doreste, are companie, adica. Cam asa se si dau premiile de acest gen.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 11:56 
Neconectat
Site Admin

cri_pufos scrie:
ce concurs fain....din pacate am ajuns prea tarziu......mult prea tarziu....da deh
Succes fetelor, o sa votez si eu preferata

Nu exista "prea tarziu" In primul rand, asa cum am mai spus, chestionarul da posibilitatea ca votantul sa isi schimbe votul. Altfel spus, se poate ca un concurent cu cea mai cea bijuterie sa se inscrie in ultima zi si jumatate din votantii care votasera anterior cu altcineva, sa isi dea votul acestui ultim votant.
Eu am trimis mail tuturor clientilor, in legatura cu acest concurs, asa ca toti cei care au comandat de la MariaShop au fost anuntati in clipa in care concursul a debutat. Nu au primit mail clientii care s-au dezabonat de la newsletter.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 12:01 
Neconectat

Nu era vorba de votat, ca de votat am votat.
Eu abia azi aflai de concurs , cu toate ca intru constant pe forum.
Dar cred ca din neatentie, m-am uitat numai pe la bijuterii si nu am vazut ca este concurs.
Nu am putut sa ma hotarasc la o singura fata asa ca am votat 3 dintre coliere.
Si multa bafta fetelor

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 12:49 
Neconectat
Site Admin

Pai nici eu nu la votul tau ma refeream, ci la al oricui intra ca sa voteze. Se stie si ca se practica rugarea amicilor sa ne voteze, cand participam la un concurs, asa ca nu cred ca inscrierea tardiva este vreun impediment. de exemplu, penultima inscrisa, are mai multe voturi decat prima, deci eu consider ca am gandit concursul in asa fel, incat nu poate fi defavorizat cel ce se inscrie mai tarziu. ce nu inteleg eu este de ce nu ai aflat de concurs din mail-ul trimis de Mariashop tuturor clientilor.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 13:39 
Neconectat

poi cred ca la cat de ametita sunt eu.....
acum m-am uitat in mail, am primit mail da , dar deh ametita de mine....
Nu-i nici o problema, particip la urmatorul concurs.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 14:03 
Neconectat

Locaţie: Bucuresti
Pai de ce nu participi chiar acum Cri? Uite, chiar cu ultima ta creatie, care este absolut minunata! Eu zic ca ai timp destul pana pe 10 octombrie ca sa aduni voturi! Chiar daca noi avem un avans destul de mare, ni se termina si noua prietenii la un moment dat nu? Ca doar n-om avea cu miile :)))))

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 16:22 
Neconectat

Multumesc frunos aaalina pentru apreciere :)
Si mult succes si tie..tuturor defapt! imi place ca fiecare piesa expusa are o poveste, o incarcatura emotionala deosebita care este impartasita cu toti cei care o privesc.
Frumos concurs si tematica doamna Maria :)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 17:01 
Neconectat

Maria Lataretu:
tocmai ce m-am uitat pe site-ul tau, minunate biju-uri! Felicitari! Si imi place foarte mult si cel ales pentru concurs, chiar reprezentativ!

Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of man go together.” (John Ruskin)

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 17:43 
Neconectat
Site Admin

Si mie imi place ce lucreaza, as fi avut alta preferinta, dar de-aia e bine sa aleaga exponatul chiar cel care l-a realizat.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 19:27 
Neconectat

e buna marimea imaginii la mine acum? sau tot prea mica? :roll:

Imagine
By rautuloricik, shot with Motorola Phone at 2009-09-05

Ultima oară modificat de lorybalan pe 19 Sep 2009 19:42, modificat de 7 ori în total.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 19:28 
Neconectat

Multumesc frmos pentru ca imi apreciati creatiile. Doamna Maria vroiam sa va intreb dumneavoastra ce ati fi ales?

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 19:43 
Neconectat
Site Admin

lorybalan scrie:
e buna marimea imaginii la mine acum? sau tot prea mica? :roll:

Sigur ca era tot prea mica, deoarece tu uploadai poza si forumul este setat ca sa reduca imaginea, oricat de mare ar fi poza, la o dimensiune standard, ca sa nu ocupe mult spatiu. Mi-am permis sa modific eu poza putin.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 20:08 
Neconectat

va multumesc de ajutor. am tot incercat si nu reuseam sa pun o rezolutie mai buna

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 22:41 
Neconectat

bijouxdemonange scrie:
Chiar daca noi avem un avans destul de mare, ni se termina si noua prietenii la un moment dat nu? Ca doar n-om avea cu miile :)))))

pai asta cam e o problema... unii pot avea doar 20-30 prieteni, altii pot avea peste 300...

eu as fi mers pe ideea de votat din interior - adica doar membrii forumului, dar si aceia cu activitate pe forum, cu nr. minim de posturi; ca altfel se faceau conturi la greu numai pentru votat... barem ar fi fost mai obiective voturile...

idem perioada, as fi impartit-o in doua, una pt inscriere, una pt votare...

http://www.margelute.info

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:07 
Neconectat
Site Admin

Acum nu mai pot schimba regulamentul. dar...ne paste o descalificare...curand. O sa imi para rau, dar...e un concurs pe care l-am gandit cat mai corect si speram ca se va juca cinstit. Nu elimin concurenta chiar acum, pentru ca e o ora tarzie, s-a descoperit frauda acum cateva minute si vreau sa o anunt telefonic, sa nu fac eliminarea fara sa stie de ce. NU pot da amanuntele aici, caci as da idei....

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:20 
Neconectat

ups, sa jucat murdar?

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:34 
Neconectat
Site Admin

lorybalan scrie:
ups, sa jucat murdar?

DA

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:34 
Neconectat

D-na MAria, si voi, fetelor. Pentru ca incerc in viata sa fiu corecta, trebuie sa va marturisesc ca eu sunt acea persoana care "a jucat murdar"

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:41 
Neconectat

Initial , a fost un apel pe un forum de mamici. Mi-am prezentat lucrarea acolo si am cerut fetele, care vor , sa ma voteze. Cred ca nu sunt singura persoana care a recurs la asa ceva, toti am apelat la rude si prieteni.
Insa "am jucat murdar" in momentul in care cineva a propus o varianta de a vota de mai multe ori de pe acelas IP.
PArca nu mi s-a parit foarte OK, dar am acceptat sa fiu votata in acest fel.
Mai greseste omul...
Am gresit, recunosc acest lucru in fata tuturor
Si din acest moment cred ca D-na Maria are tot dreptul de a ma elimina din concurs.
Imi pare rau
Imi pare rau, D-na Maria
Imi pare rau, fetelor

Va dati seama ca acum , dupa toate ce s-au intamplat nu prea voi avea curajul sa mai postez pe aici, dar va voi urmari "din umbra" ca si pana acum

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:42 
Neconectat
Site Admin

In fine...daca tu ai ales sa spui singura...ok. daca ai ales sa faci publica povestea asta, atunci sa lasam fetele sa decida ce este de facut cu concurentul numarul 6.
Personal, apreciez curajul si demnitatea de a recunoaste greseala. Asa ca as dori ca voi, toate celelalte concurente sau membre ale forumului, sa nu dati cu piatra decat daca stiti ca nu ati gresit niciodata si sa va amintiti ca Isus a ierta-o pe Magdalena, desi...era asa cum era, tocmai pentru ca s-a cait.

Sus

MesajScris: 19 Sep 2009 23:46 
Neconectat

Sper foarte mult sa nu urmeze comentarii foarte rautacioase la adresa mea.
Sunt sigura ca tot raul e spre bine. Din aceasta situatie toate avem de invatat cate ceva...
Eu una am invatat ca nu e bine sa trisezi... :oops:
Sincer, chiar daca as reusi sa castig in acest mod nu stiu cat de mult as putea sa ma bucur de acest castig...

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 00:01 
Neconectat

Nu cred ca e cazul de aruncat cu pietre, nu cred sa fie cineva care sa nu se fi lasat compromis niciodata... :)
Dar daca nu se invata nimic din asta, e degeaba!
Eu cred ca fiecare dintre noi aveam sanse mari sa castigaam cinstit. Pentru ca sincer, mie imi plac toate, fiecare are o poveste frumoasa, fiecare are ceva anume! Si fiecare poveste e importanta, chiar daca suntem abia la inceput de drum, sau mai experimentate! Eu sunt convinsa, ca, chiar si fara voturile "murdare" scorul ar fi fost super si fiecare am fi avut sansa noastra de castig.
Toate am fi putut trisa, intr-un fel sau altul. Dar n-ar mai fi fost concurs despre creatiile noastre, ci ar fi fost concurs in care ne intreceam cine triseaza mai mult sau care stie cele mai bune si eficiente metode de a trisa! Si nu ar fi fost frumos!
Eu sunt mai naiva, si chiar cred in ceea ce fac, in pasiunea mea! Uneori, in naivitatea mea, cred ca toata lumea e la fel. Si imi pare rau cand vad ca nu e asa.
Nu trebuie uitat de motorul care ne pune in miscare pe fiecare: si anume pasiunea noastra pentru frumos, pentru arta, pentru margelutele astea mici dar care ne dau o stare de atat bine, multumire!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 00:38 
Neconectat

cu totii ne dorim sa castigam, premiul e tare atragator. eu nu am fost niciodata la sinaia, si nici in concediu nu miam permis sa merg nicaieri nici anul trecut nici anul asta, si m-am gandit de la inceput ca daca ar fi sa castig ar fi minunat,si eu am dat link la prieteni sa ma voteze, dar am zis un singur vot.
nu am eu dreptul sa te judec,dna maria ca si sponsor si organizator al concursului o sa faca acest lucru. cum o sa decida ea o sa fie bine.
dumnezeu sa ne indrume spre a face lucruri bune si a lua decizii corecte in viata. somnic usor si vise placute si ingerii sa va sarute

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:25 
Neconectat
Site Admin

Din pricina fraudelor, o sa schimbam de maine, din mers, regulamentul. Si vom reseta rezultatele. Imi pare rau! O luam de la zero, penrtu ca nu jucati cinstit.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:36 
Ca si vizitator nu-mi permit decat sa mentionez faptul ca inca o data voturile par "masluite"..pe de alta parte poate doar mi se pare mie si unele persoane chiar au ffff multi prieteni care au reactionat in dimineata asta...si eu am IP routabil si as putea sa-l folosesc in favoarea unor persoane care ar merita, dar ar fi putin patetic sa ies si sa intru de vreo 200 de ori Sper ca in cele din urma concursul sa se reduca la corectitudine.
Repet, poate ma insel si in acest caz imi cer scuze daca am jignit pe cineva.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:49 
Neconectat
Site Admin

Vizitator scrie:
Ca si vizitator nu-mi permit decat sa mentionez faptul ca inca o data voturile par "masluite"..pe de alta parte poate doar mi se pare mie si unele persoane chiar au ffff multi prieteni care au reactionat in dimineata asta...si eu am IP routabil si as putea sa-l folosesc in favoarea unor persoane care ar merita, dar ar fi putin patetic sa ies si sa intru de vreo 200 de ori Sper ca in cele din urma concursul sa se reduca la corectitudine.
Repet, poate ma insel si in acest caz imi cer scuze daca am jignit pe cineva.

Nu, din pacate, nu te-ai inselat.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 12:53 
Neconectat

Imi pare rau ca un domeniu asa de frumos precum creatia...ajunge sa fie luat un pic in bataie de joc. E un simplu concurs fetelor...in care cu aceasta ocazie verificam si aprecierea vizitatorilor acestui site fata de creatiile noastre, nu o goana dupa un premiu apeland la fraude. Doamna Maria a organizat acest concurs pentru noi, ca sa ne destindem si sa ne expunem creatiile si sa bucuram ochii vizitatorilor.
Chiar imi pare rau pentru ce se intampla..si ma tot gandesc daca sa ies din concurs.
Pacat pentru ca fiecare dintre noi avem sanse egale de castig. :(

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 13:02 
Neconectat
Site Admin

Maria Lataretu scrie:
Imi pare rau ca un domeniu asa de frumos precum creatia...ajunge sa fie luat un pic in bataie de joc. E un simplu concurs fetelor...in care cu aceasta ocazie verificam si aprecierea vizitatorilor acestui site fata de creatiile noastre, nu o goana dupa un premiu apeland la fraude. Doamna Maria a organizat acest concurs pentru noi, ca sa ne destindem si sa ne expunem creatiile si sa bucuram ochii vizitatorilor.
Chiar imi pare rau pentru ce se intampla..si ma tot gandesc daca sa ies din concurs.
Pacat pentru ca fiecare dintre noi avem sanse egale de castig. :(

Nu iese nimeni din concurs. Se ia de la zero incepand de luni.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 13:10 
Neconectat

Ma bucur ca se rezolva lucrurile! Astept ziua d eluni ca sa vad noul regulament, sper sa nu se mai intample nimic de genul asta! O duminica frumoasa la toata lumea! Eu merg azi la Muzeul de Geologie, e Toamna Cristalelor, o expozitie, printre altele, si cu bijuterii handmade! Abia astept sa vad ce minunatii imi vor incanta ochii!

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 16:07 
Neconectat

Desi in aceste zile se fac tot felul de remarci pe acest forum cu privire la desfasurarea concursului, eu zic sa nu uitam de scopul lui adevarat de competitie frumoasa si de promovarea CREATIEI si sa nu transformam bunele intentii ale initiatearei lui in ceva urat. Cum stim mai important decat destinatia este calatoria in sine, deci sa inceapa calatoria!!!!!!
Iata cum intru eu in concurs:
Sunt nascuta toamna si orice are legatura cu acest anotimp are rezonante puternice in sufletul meu. Acest lucru este vizibil in tot ce fac, deci si in bijuteriile pe care le realizez cu mult drag. Cand am inceput acest colier m-am gandit la culorile fenomenale ale padurilor de la munte in acest anotimp cu tonuri de galben, ruginiu, maroniu amestecat cu verde incapatanat. Si asa m-am trezit punand pe masa de lucru margele de nisip de culoarea coniacului, galbene, maro pamantiu si margele de sticla in tonuri de galben-verde. Poate altii fac lucruri si mai minunate, dar fiecare pune in creatia sa putin din sufletul sau, din bucuriile sau nostalgiile sale... Iata colierul pe care "il arunc in batalie"
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 16:16 
Neconectat
Site Admin

Colierul este superb, dar o sa te inscriu in cursul zilei de maine, atunci cand o sa luam concursul de la zero, practic. Caci vad ca lumea devine din ce in ce mai "harnica" la vot si metodele nu sunt dintre cele mai corecte. Cum este si exemplul din aceasta dimineata. S-au adunat inca 200 de voturi la concurentul cu numarul 5, in conditiile in care, site-ul avea la acea ora numai 60 de vizitatori unici. Chiar daca nu am gasit, pentru cazul acesta, exact calea de fraudare, e atat de logic. Ca si daca ar fi votat fiecare vizitator de 3 ori, tot nu era ok, fiindca insemna ca a folosit mai multe cai, ca sa zic asa, de accesare a chestionarului, ceea ce este incorect si imoral.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 17:42 
Neconectat

foarte adevarat tot ce zice dna maria. metode se pare sau gasit. acum imi dau seama ca si la mine se schimba ip-ul si as fi putut vota de mai multe ori, dar nici nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva. cred ca daca se mai cere votul cuiva sa i se ceara si nume complet+cnp, sau cel mai bine, fara suparare sponsorul sa aleaga ce ii place, sau cine considera ca e indreptatit sa castige.parerea mea. tot ne dam cu parerea, sincer sunt curioasa luni ce reguli or sa fie, si cum o sa se desfasoare concursul. bafta la toti participantii

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 19:05 
Neconectat
Site Admin

M-am gandit la chestia cu CNP, numai ca e informatie care nu poate aparea aici, public. La fel numarul de telefon, eventual.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 21:54 
Neconectat

Locaţie: Ploiesti
aalina, chiar daca nu e onorabila alegerea ta de moment cu schimbatul ip-urilor, te felicit sincer pt sinceritatea ta si, mai ales, pentru colier (asta ti-am spus si intr-un mesaj precedent).
cat despre "dat sfoara la prieteni" e valabil pt primele zile (opinia mea)... e imposibil sa ai 100 de prieteni noi pe zi intr-o luna... iar resetarea voturilor e destul de delicata. d-na maria e singura care poate stii cine a fost nedrept. imi pare totusi a fi o lipsa de profesionalism solutia asta. poate fortata chiar. o cursa sportiva, de exemplu, in care se produce un caz similar, se termina cu descalificarea celui in cauza, nu cu reluarea cursei
concursul ar fi trebuit sa fie, desigur, un mod de a ne cunoaste intre noi, de a ne face cunoscute si de a progresa - astea ar fi trebuit sa fie premiile pe care le vedem. pacat, insa ca a luat alta intorsatura. e totusi, un soi de "bila neagra" aceasta resetare si in ochii vizitatorilor care poate nu cunosteau pe nimeni si au votat dupa gustul lor.
prin urmare, va felicit, fetelor, pentru toate creatiile voastre, urandu-va succes... eu ma retrag din "cursa"...

PS: cele scrise sunt in numele meu si ale artistului autor al pandantivelor incluse in colierul meu

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:00 
Neconectat

Lucrammargele: este superb colierul! Imi place mult!

Doamna Cristina, nici numarul de telefon nu e informatie de facut publica, nu stiu cate persoane si-ar dori sa faca publica aceasta informatie....eu una cu siguranta nu l-as face... pentru ca sunt destui care n-au alte preocupari decat sa sune aiurea....

Cred ca Loredana are dreptate ca o modalitate de a evita fraudele este sa alegeti chiar dumnevoastra, eventual sa si motivati de ce faceti acea alegere!
Sau, o alta varianta ar fi sa voteze doar membrii cu un anumit numar de posturi, deci activi! Dar cu numarul de posturi in momentul inceperii votarii, nu dupa aceea! Si la fel, poate fi multiplu, evident! Scrie fiecare intr-un post separat pe cei pe care ii alege, si ulterior pot si modifica daca se razgandesc cumva!
Sau sa alcatuiti un juriu, cu dumneavoastra inclusa, si sa voteze.....

Cred ca astea ar fi cam singurele variante de a impiedica frauda pe viitor...
Altfel, se gasesc oricum posibilitati...

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:04 
Neconectat

andreea.bijoux scrie:
aalina, chiar daca nu e onorabila alegerea ta de moment cu schimbatul ip-urilor, te felicit sincer pt sinceritatea ta si, mai ales, pentru colier (asta ti-am spus si intr-un mesaj precedent).
cat despre "dat sfoara la prieteni" e valabil pt primele zile (opinia mea)... e imposibil sa ai 100 de prieteni noi pe zi intr-o luna... iar resetarea voturilor e destul de delicata. d-na maria e singura care poate stii cine a fost nedrept. imi pare totusi a fi o lipsa de profesionalism solutia asta. poate fortata chiar. o cursa sportiva, de exemplu, in care se produce un caz similar, se termina cu descalificarea celui in cauza, nu cu reluarea cursei
concursul ar fi trebuit sa fie, desigur, un mod de a ne cunoaste intre noi, de a ne face cunoscute si de a progresa - astea ar fi trebuit sa fie premiile pe care le vedem. pacat, insa ca a luat alta intorsatura. e totusi, un soi de "bila neagra" aceasta resetare si in ochii vizitatorilor care poate nu cunosteau pe nimeni si au votat dupa gustul lor.
prin urmare, va felicit, fetelor, pentru toate creatiile voastre, urandu-va succes... eu ma retrag din "cursa"...

PS: cele scrise sunt in numele meu si ale artistului autor al pandantivelor incluse in colierul meu

Eu te inteleg ca nu vrei resetarea voturilor...intr- oarecare masura ai si tu dreptate... insa tu ai 404 voturi totusi, e si normal sa nu vrei..... dar restul, nu au nici pe departe....mai mult ca sigur nu te-ai votat de 200 de ori astazi dimineata, insa indiferent cine a facut-o, nu e corect ca sa continuam concursul doar eliminad-o pe aalina si voturile sa ramana la fel....

Ultima oară modificat de bijouxdemonange pe 20 Sep 2009 22:05, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:05 
Neconectat

Acum am citit ca si Maria Lataretu are intentia de a parasi concursul. Ma bucur ca nu sunt singura care gandeste in felul asta...

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:08 
Neconectat

bijouxdemonange scrie:
andreea.bijoux scrie:

Eu te inteleg ca nu vrei resetarea voturilor...intr- oarecare masura ai si tu dreptate... insa tu ai 404 voturi totusi, e si normal sa nu vrei..... dar restul, nu au nici pe departe....deci nu stiu cine ti-a dat astazi dimineata 200 de voturi, insa indiferent cine a facut-o, nu e corect ca sa continuam concursul doar eliminad-o pe aalina si voturile sa ramana la fel....

bijouxdemonange, iti respect parerea... eu o sustin pe a mea... nu o acuz in nici un fel pe aalina, insa sunt de partea asumarii responsabilitatii. rogu-te nu face supozitii fara un fond sustinut.. is la fel de uimita si bucuroasa ca unii au fost incantati de creatia mea...
ar fi trebuit sa fie doar un concurs, fetelor sau doamnelor... nu o "alergatura" vecina cu politica

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:10 
Neconectat

am uitat sa subliniez ca, din cate cunosc, ideea unui concurs e de a departaja.. nicidecum nu ar fi tb ca toate sa avem acelasi nr de voturi.. si-apoi, nu inseamna ca x voturi in plus asigura "suprematia"... sa fim rationali...

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:15 
Neconectat

sunt de acord cu bijouxdemonange. nu te supara dar desi aseara aveai vreo 200 voturi azi deodata ai 400, deci cred ca persoana la care se referea dna maria ca a primit 200 voturi desi erau doar 85 vizitatori unici ai fi tu. esti libera sa faci ce vrei si tot si toti ceilalti. suntem liberi sa ne retragem exact cum am fost liberi sa ne inscriem. se intampla mereu sa se schimbe regulile pe parcurs din cauza unor inconveniente, asa ca ne adaptam din mers. eu sunt sigura ca dna maria va lua o decizie corecta si mai buna in privinta regulamentului , dar trebuie sa se puna in postura celor care vor cu orice pret sa castige, si incearca fel de fel de manevre. astept cu nerabdare ziua de maine. sanatoate si gand bun de la Dumnezeu sa primim cu totii peste noapte

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:19 
Neconectat
Site Admin

Pai rationala am fost si eu cand am vazut ca in cateva ore, dupa 2 cand m-am culcat eu, la pozitia 5 s-au adunat mai mult de 200 de voturi, iar la trafic nu aveam decat 85 de vizitatori unici. Chiar nu mai am timp sa stau sa cercetez ce se intampla, dar mi se pare josnic. Macar la aaalina, nu ea a dorit sa fure, ea doar a acceptat beneficiile, ca sa zic asa.
N-am crezut ca un concurs imi va revela atata mizerie.
Iar solutia resetarii a venit de la participante, unele corecte si nu vreau sa fac un chestionar si pe tema asta, ca se fraudeaza si ala.
Ideea mea era de a schimba fara a elimina pe nimeni. Se poate retrage cine se gandeste ca nu va face fata la noul regulament de votare.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:19 
Neconectat

lorybalan scrie:
sunt de acord cu bijouxdemonange. nu te supara dar desi aseara aveai vreo 200 voturi azi deodata ai 400, deci cred ca persoana la care se referea dna maria ca a primit 200 voturi desi erau doar 85 vizitatori unici ai fi tu. esti libera sa faci ce vrei si tot si toti ceilalti. suntem liberi sa ne retragem exact cum am fost liberi sa ne inscriem. se intampla mereu sa se schimbe regulile pe parcurs din cauza unor inconveniente, asa ca ne adaptam din mers. eu sunt sigura ca dna maria va lua o decizie corecta si mai buna in privinta regulamentului , dar trebuie sa se puna in postura celor care vor cu orice pret sa castige, si incearca fel de fel de manevre. astept cu nerabdare ziua de maine. sanatoate si gand bun de la Dumnezeu sa primim cu totii peste noapte

daca m-as fi simtit vinovata, as fi specificat... nu cred ca e cazul sa iti repet, lory, ce am scris mai sus. si nici sa subliniez, din nou, ca e absolut pueril si nedrept, sa faci afirmatii nefondate.
ma retrag tocmai pentru ca nu ma pretez la "neseriozitati" de genul asta

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:21 
Neconectat

Andreea.bijoux: eu nu am facut nici o supozitie, eu am facut doar o constatare. Si oricum, am reformulat fraza, ca sa nu sune aiurea! Asa ca imi cer scuze pentru ca m-am exprimat gresit si te-am ofensat in vreun fel!
Insa, chiar si asa, tot au aparut 200 de voturi in cateva ore...poate ca tie nu ti se par suspecte, pentru ca sunt toate in favoarea ta. Daca mi-ar fi aparut mie 200 de voturi peste noapte, sau loredanei sau oricui altcuiva, atunci ce ai mai fi zis?

Imi pare rau ca te-ai suparat atat de tare.

In alta ordine de idei, sunt convinsa ca, chiar de se reseteaza voturile, fiecare ne vom recapata voturile de drept! pentru ca daca unei persoane i-a placut o data ceva, ii va placea si a doua oara.

Si eu sunt dispusa sa renunt la participare, dar nu pentru ca sunt suparata pe fraude sau pe vreo fata sau pe resetarea voturilor (din contra, eu sustin asta), ci pentru ca observ ca sunt destule persoane care isi doresc extrem de mult sa castige cu orice pret! Iar pretul ala nu cred ca merita. Serios acum! ;)

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:21 
Neconectat
Site Admin

andreea.bijoux scrie:
lorybalan scrie:

daca m-as fi simtit vinovata, as fi specificat... nu cred ca e cazul sa iti repet, lory, ce am scris mai sus. si nici sa subliniez, din nou, ca e absolut pueril si nedrept, sa faci afirmatii nefondate.
ma retrag tocmai pentru ca nu ma pretez la "neseriozitati" de genul asta

Ok, te-a votat cineva din simpatie, fara ca tu sa stii, nu e bai, de-aia nici nu voiam sa descalific, ci numai sa testez altcumva decat pana acum.

Sus

MesajScris: 20 Sep 2009 22:25 
Neconectat

nu m-am suparat. n-am de ce... doar am spus ce premii consideram eu ca sunt cu adevarat reale, subtile...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 253 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC + 3